Порномоделка от Австралия е правила секс с повече от сто

...
Порномоделка от Австралия е правила секс с повече от сто
Коментари Харесай

Порномоделът Бони Блу успя да прави секс със 122 студенти за три седмици

Порномоделка от Австралия е правила секс с повече от 100 студенти за три седмици и го е снимала на камера, оповестява Daily Star, представен от blitz.bg.

24-годишната секс работничка Бони Блу отлетяла за мексиканския град Канкун с колежката си Лейлани Мей, с цел да вършат секс с локални студенти по време на пролетната почивка. Тя възнамерявала да снима всичко случило се и да го разгласява в профила си OnlyFans.

Според порномоделката, тя е надминала упованията си и съумяла да преспи със 122 студенти за три седмици. Според нея имало толкоз доста искащи да вършат секс с нея и колежката ѝ, че тълпи от студенти постоянно се събирали покрай стаята им. „ Момчетата от колежа харесаха пролетната почивка, само че аз я направих незабравима “, твърди тя.

Блу е съумяла да завоюва повече от 250 хиляди $ от видеоклиповете със студенти. Тя възнамерява да се върне в Мексико идната година и да повтори опита. Сега тя счита да пътува и да продължи да прави видеоклипове с младежи по целия свят.

Отбелязва се, че Блу неотдавна се е разделила с приятеля си. Половинката ѝ не можела да одобри желанието ѝ да спи със стотици студенти. Сега порномоделът се надява да откри някой, който да разбере спецификата на работата ѝ и да я одобри такава, каквато е.

Източник: blitz.bg

 Порномоделът Бони Блу съумя да прави секс със 122 студенти за три седмици (ВИДЕО 18+) - 1
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР