Порнография и тормоз над жени в големи тайни чат групиПрекарах

...
Порнография и тормоз над жени в големи тайни чат групиПрекарах
Коментари Харесай

Подстригването на изневерила жена или приятелка – мода

Порнография и тормоз над дами в огромни секрети чат групи

Прекарах доста време в четене и гледане – знаете ли, че това с подстригването на изневерила другарка или жена е мода?! В Стара Загора дамите споделят, че е мода. Тези дами ги снимат и излагат онлайн. Това описа режисьорката Зорница София пред Нова тв във връзка обезобразеното и нарязано 18-годишно момиче в Стара Загора.

 

Тези изроди се възпитават от една онлайн просвета и огромното нещо е какво наличие ние разрешаваме в България да се гледа свободно и какъв е механизмът, в случай че ти се чувстваш застрашена и тези всички закани, които текат от поддръжниците на изрода, по какъв начин се рапортува това, попита още Зорница София. Никога не съм знаела, че такова нещо съществува в Европа и България и нашите деца го знаят, добави тя.

Всяка трета жена на възраст сред 18 и 22 година е била обект на принуждение от собствен някогашен или сегашен сътрудник. 36,3% от дамите в тази възраст са били насилвани физически от своя сътрудник, сочат данни от предишния ноември.

 

Има избрани групи в обществени мрежи като телеграм, за които всички мълчат и се качват. Понякога във връзката дамата може да прати по-интимен кадър на своя сътрудник. И сега, в който техните връзки пресечен, момчето стартира да популяризира фотосите. Когато дадат фрагментите, другите мъже стартират да се интересуват къде работят тези дами, стартират да ги тормозят. В една затворена група, в която членувам, доста дами се оплакват от това, описа пък създателят и модел Пам Велидис. Този случай от Стара Загора е единствено капка в морето.

 

Косата е древен знак за женствеността, идентификация на една жена, и стригането й е мародерство върху човешкото творение, това е честа мутренска процедура от 90-те години, добави пиар специалистът Гергана Янков.

Трите разясниха и случая с разказаната от Тити Папазов история в подкаста на Тото.

Пред Нова тв пък Тити Папазов разяснява: Ние по принцип имахме някаква спогодба – в случай че тя ми изневери, аз ще й обръсна косата, а тя ще ми счупи фаровете на колата, само че в този момент това е несериозно и по никакъв метод не трансформира това, което се е случило. Нито съм звънял на Тото, нито съм молил някой да смъква предаването, то е реалност. Сега това се преекспонира, само че това не трансформира фактологията, че аз съм постъпил неточно по отношение на момичето.

 

На въпрос дали се срами, Тити отговори: Ако не прозвучи като измама, разумно е в този момент, при създалата се обстановка, да натрупвам негативи. Нормално е да е нещо, не знам дали се срамя, съзнавам, че е нелепост огромна. От позицията на времето, минали са 28 година

Нито мога да се оправдая, нето с нещо мога да върна нещата, изясни Тити Папазов. Съжалявам, че в този момент, когато към този момент е разказано, това може да бъде някакъв неприятен образец, не желая.

На такова нещо не би трябвало да се дава гласност, по тази причина клиповете в моя канал са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го решил в точния момент, не знаех каква история ще опише. И моят смях е още по-обиден предвид на обстановката от днешна дата. Извинявам се и в действителност се надявам, че повече няма да има дами в такава обстановка, съобщи пък Йонислав Йотов – Тото в собствен запис.

 

Не имам вяра и един микрон на нито един от двамата. Защо никой от съучениците повече не е видял това момиче, в случай че е била сделка – аз ще ти острижа косата, ти ще ми счупиш фаровете. А във връзка с Тото – 4 месеца нашите деца го гледат и се смеят, и се възпитават от този „ кумир “, а внезапно след 4 месеца той се сети, че това е наличие, на което не би трябвало да се смее. Видях го в предаването – имаше един миг, в който тялото му показваше, че се усеща неловко, само че след това стартира да се хили дружно с Тити, разяснява Зорница София.

 

Проблемът е по-голям, тъй като има цялостен екип, който е видял това наличие и го е оставил, имало е спонсори, които също не са реагирали. Не единствено върху Тото би трябвало да падне виновността, всеки, който го е гледал, не се е замислил, че това е принуждение. Тото е в действителност доста прочут измежду младите и когато си прочут, би трябвало да знаеш какви тематики подбираш, разяснява Пам Велидис.

 

Това не е единствено физическа контузия, психическата е доста по-дълбока и по-трайна във времето. Аз самата съм имала обратно във времето персонално на мен домашно принуждение и имам доста съществено отношение към тематиката. Аз се измъкнах задоволително елементарно, тъй като имаше задоволително съответна полицейска интервенция. Имаше и физическо и психическо принуждение, полицията реагира на сигнала, описа Гергана Янков. Като човек с опит като тв водещ, тя изясни, че когато предаването е такова, гостът и публиката се смеят, и водещият се смее. Сигурен съм, че той по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и естествеността на госта, добави тя.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР