Порноактрисата Сторми Даниелс, на която се приписва интимна връзка с

...
Порноактрисата Сторми Даниелс, на която се приписва интимна връзка с
Коментари Харесай

Порноактриса заплаши да разкаже за връзката си с Тръмп

Порноактрисата Сторми Даниелс, на която се приписва интимна връзка с Доналд Тръмп през 2006 година, заплаши с разкрития пред медиите, оповестява Франс прес. По думите й юристът на американския президент де факто я е освободил от съглашението за дискретност, разкривайки, че й е платил 130 хиляди $.

Представителка на Даниелс съобщи, че клиентката й не се усеща обвързана от това съглашение, откакто съществуването му е било доказано от юриста на президента Майкъл Коен.

Новият скандал към Тръмп стартира на 12 януари с разкритието на „ Уолстрийт джърнъл “, че 38-годишната Стефани Клифърд, известна в порно промишлеността като Сторми Даниелс, е получила пари, с цел да мълчи за половата си връзка с Доналд Тръмп през 2006, четири месеца откакто сегашната му брачна половинка Мелания родила сина им Барън.

Първоначално Белият дом отхвърли информацията и я дефинира като „ остарели рециклирани изказвания, оповестени и опровергани преди изборите “.

Скандалът изглеждаше сподавен, когато Коен, изненадващо, удостовери във вторник, че е платил на актрисата от личния си джоб и досега сумата не му е възобновена.

Според изявленията 130-те хиляди са били преведени през 2016 година в разгара на предизборната акция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР