PornHub разкри най-търсените сексуални позиции в годишния си доклад за

...
PornHub разкри най-търсените сексуални позиции в годишния си доклад за
Коментари Харесай

PornHub разкри най-търсените секс пози

PornHub разкри най-търсените полови позиции в годишния си отчет за търсенията на хората в уеб страницата и се оказва, че " ножицата " е била измежду най-интригуващите.
Всяка година PornHub, който има към 120 милиона ежедневни консуматори, издава отчет, очертаващ най-популярните видове видеоклипове, порнозвезди и часове на гледане. Тази година отчетът уточни и осемте най-търсени секс пози.
Според секс терапевта  Назанин Моали, промяната на позите е един от методите да добавите неспокойствие към половия си живот. Потребителите на PornHub наподобява са обърнали внимание на това, защото търсенията на фразите „ луди пози “ и „ странни пози за секс “ стават все по-популярни тази година.
В същото време видеоклипове на опростени пози като мисионерска, лъжичка и каубойка към момента събират гледания в PornHub.

Мисионерска
Мисионерската е добре позната полова поза, при която единият сътрудник лежи по тил, а другият се качва от горната страна с лице към тях. Много хора избират точно тази поза, тъй като има пряк контакт с очите, което е в допълнение възбуждащо.

Каубойка
Каубойката постоянно е обичана измежду дамите, тъй като им разрешава да имат по-голям надзор в границите на половото прекарване.

Хеликоптер
Позата не е за хора със слаби сърца, само че си коства, в случай че съумеете да я овладеете вярно. В тази поза мъжът би трябвало да е от горната страна, като до момента в който прониква в колегата си е в позиция за планк, подпирайки се на ръце или лакти. Партньорката надлежно е застанала на четири крайници. Важно е да се движите постепенно, с цел да сте сигурни, че имате твърда и постоянна стойка, преди да тласнете. Бедрата би трябвало да са тъкмо против дупето на колегата.

Спуинг/Лъжичка
Тази поза разрешава огромна непосредственост сред сътрудниците и тъкмо по тази причина огромна част от тях я избират. Клacичecкaтa лъжичкa e изключитeлнo мързeливa и нoceщa нeвeрoятни уceщaния. C най-малко уcилия мoжeтe дa пocтигнeтe мaкcимум удoвoлcтвиe! Прocтo лeгнeтe нa eднa cтрaнa, дoкaтo пaртньoрът ви e зaд вac и ce нacлaждaвaйтe нa cтрaничнoтo прoниквaнe.

Лотос
Мъжът сяда на леглото „ по турски ", а половинката му го „ яхва ", като дупето и таза ѝ би трябвало да се смъкнат в дупката, завършена при кръстосването на краката му. Нейните бедра обгръщат кръста му и краката ѝ се кръстосват зад тила му. Основното придвижване при тази поза идва от мъжа, който прави тласъци, без да отлепя крайници и седалище от пода (леглото). В това състояние сексът е по-нежен и по-бавен, тъй като няма опция за огромни амплитуди на придвижване и по-рязко навлизане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР