Pornhub разкри, че тази година българите са били силно впечатлени

...
Pornhub разкри, че тази година българите са били силно впечатлени
Коментари Харесай

MILF по български: Най-горещите БГ мами, които всеки страстно иска

Pornhub разкри, че тази година българите са били мощно впечатлени от аналния секс, само че и от секси мамчетата. В родината ни е цялостно с такива известни, а и освен, дами. Ето обаче няколко известни българки, които са несъмнено секси мамчета.

5 Деяна Йорданова

Профилът на едни огромни гърди. Така би трябвало да се прекръсни Деяна в Instagram, тъй като там демонстрира най-вече големите си силиконови бомби. Мис Сандански не се тормози от мненията и самоуверено демонстрира двете си приятелки.

4 Христиана Парова

Бившата половинка на Виктор Стоянов несъмнено е едон секси мамче. Фитнес инструкторката е измежду най-сексапилните дами у нас. Напоследък русокоската много се грижи за това да наподобява постоянно по допустимо най-хубавия метод. Сигурни сме, че след „ Ергенът “ е получила десетки известия с молба да разяснява присъединяване на бившето си по-младо гадже, само че тя e на тези неща.

Виж още: Най-горещата БГ художничка: Какво се случва с красивата Марта от " Ергенът "?

3 Майката на Мартина Юрукова

Мартина Юрукова несъмнено би трябвало да се учи от майка си, която е секси и без изкуствени усъвършенствания. Е, най-малко дамата не е прекалявала, в случай че има някакви усъвършенствания.

 Instagram

2 Симона Загорова

Секси пеещо мамче. Симона е млада мама и няма по какъв начин да не попадне в тази ранглиста. Певицата обаче си има ново гадже и се не занимава с всеки втори. Загорова не стопира да работи, да гледа дъщеля си Галина и наподобява, че 2023 година ще бъде нейната година.

1 Галена

Извинете, само че по какъв начин ТЯ да не е преди всичко. Поп-фолк дивата умерено би била топ звезда в Щатите, в случай че имаше шанса да се роди там, а не в Смядово. Е, тя едва ли страда от този факт, тъй като и тук се развива сносно. Тя е мамче на две деца и несъмнено наподобява... топ.

Виж още: Най-горещата БГ художничка: Какво се случва с красивата Марта от " Ергенът "?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР