“Поредното убийство в последните няколко месеца. Показателно е, че се

...
“Поредното убийство в последните няколко месеца. Показателно е, че се
Коментари Харесай

Според Нинова се „върнахме в мутренските години“, когато тя бе приватизатор и зам.-министър, а управляваща бе нейната партия

“Поредното ликвидиране в последните няколко месеца. Показателно е, че се връщаме в мутренските години ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг в Народно събрание. С „ мутренски години “ нормално се визират 90-те години на предишния век и първите 10 година на сегашния, когато се родиха силовите групировки и бяха осъществени десетки поръчкови убийства, а държавно имущество бе разпродадено на безценица. През 90-те тя беше „ тъмносиня “ по думите на Петър Жотев и взе участие в приватизацията на „ Техноимпекс “,  а в държавното управление „ Станишев “ беше зам.-министър на стопанската система /2005-2007 г./.

Нинова счита, че ПП-ДБ са върнали модела „ Борисов “ на власт и дружно с това се е върнал и мутренският жанр на ръководство.

“Говори се за рушвет, напън и рекет. В този подтекст желая да напомня защо се направи правосъдната промяна. Тя бе съсредоточена върху това да се овладее Конституционния съд, КПКОНПИ, Висш съдебен съвет и Инспектората. С следващото показно ликвидиране се появи, че резултат от правосъдната промяна няма ”, съобщи още Нинова.

Относно промяната на управленията на регулаторите водачът на Българска социалистическа партия разясни, че ръководещото болшинство ще се разбере, “когато откри на всеки място под слънцето ”. Изказването за Комисия за защита на конкуренцията, че управлението ще бъде заменено, е неприемливо ”, безапелационна е Нинова, след което добави, че това е още един опит за интервенция в активността на самостоятелните регулатори.

Относно сагата с президента Радев Нинова счита, че той готви нов план – “Трети март ”.

„ Президентът готви следващата своя партия ”, счита водачът на Българска социалистическа партия.

Тя акцентира, че настоящето ръководство е най-нестабилното, което сме имали през последните години. “Ротацията ще мине с голямо напрежение, неустановеност, липса на предвидимост за стопанската система и повишаване на живота на жителите ”, добави Нинова, предава БГНЕС.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР