Поредното служебно правителство на президента Румен Радев отново настройва народът

...
Поредното служебно правителство на президента Румен Радев отново настройва народът
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев настройва народа и партиите един срещу друг, за да дерибейства сам на политическия терен

Поредното служебно държавно управление на президента Румен Радев още веднъж настройва народът и партиите едни против други. Това разяснява Нидал Алгафари, политически ПР и анализатор, в ефира на радио „ Фокус “.

" И това служебно държавно управление стартира за следващ път да настройва хората едни против други, да настройва народа против „ Продължаваме промяната “, да настройва хората против политическа партия ГЕРБ, против Движение за права и свободи, с цел да може да се освободи политическият терен да бъде единствено той единственият там, който да деребейства “, уточни анализаторът.

Алгафари е безапелационен, че към този миг не може да има президентска република и се аргументира за какво.

„ Това са го планували по-мъдрите от нас хора когато са съставяли Конституцията, точно с цел да не се получават такива стремежи от хора, които са неудовлетворени от това, което са получили и желаят от ден на ден и повече. Затова по този начин са създали - да има длъжностен кабинет с някакъв избран мандат. И би трябвало да се направи постоянно държавно управление, с цел да може Народното събрание да застане зад решенията на едно такова държавно управление. Президентска република не може да стане най-малко към този миг. А това, че той желае безспорната власт – да, желае я. Но той за какво я желае? Дали я желае, с цел да поправи и оправи ситуацията на хората в България? По-скоро сякаш не. По-скоро желае да направи по този начин, с цел да си отмъсти по някакъв метод на водача на политическа партия ГЕРБ, сега желае да си отмъсти за това, че се еманципираха от него хората от „ Продължаваме промяната “, желае да покаже, че той е някакъв патриот и да направи по този начин, че да се изпокараме до прекаленост с последователите и симпатизантите на Движение за права и свободи. Тоест, този човек ни разделя по всевъзможен метод “, разяснява още Алгафари.

Според анализатора не газът е този, които разделя обществото, а лъжите на политиците.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР