Поредното съдебно заседание по делото за смъртта на двете момчита

...
Поредното съдебно заседание по делото за смъртта на двете момчита
Коментари Харесай

Майката на Виктор: Живите са си живи, умрелите са си умрели

Поредното правосъдно съвещание по делото за гибелта на двете момчита край Пловдив ще се организира в Окръжен съд – Пловдив през днешния ден от 14.00 часа, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В момента пред институцията на кротичък митинг са се събрали близки и родственици на Тошко и Виктор:

" Излезе един доста забавен клип на водача Петър Маринашки. На него за мен той е в несъответстващо положение. Ще искаме този клип да бъде входиран към делото. Нямам думи - толкоз надменно момче! Още след злополуката се качи на кола и си караше свободно. Днес чакаме двамата родители на оживелите момчета да ги разпитат, с цел да се види дали има несъгласия в показанията им, по тази причина се забави толкова много делото.

Родителят споделя, че предходната вечер синът му е бил на културния дом в Стамболийски и е използвал марихуана, а синът му твърди, че не е ходил там и че не е употребявал марихуана от 6 месеца ", изясни Тодор Бараков, който загуби сина си в зверска злополука до пловдивското село Кадиево.

" Искаме оптималната присъда като наказване, че погуби две деца Маринашки, най-малко 15 години, това му е несъмнено като най-много, само че ще видим какво ще стане. Не съм сюрпризирана от показанията на приятелите - оказа се, че не са били другари. Но някои деца пристигнаха и споделиха истината. Защо се получава по този начин ли? Защото живите са си живи, умрелите са си умрели, просто ги не помниха към този момент ", добави от своя страна майката на другото починало момче - Виктор.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР