Поредното доказателство за величието на футболната игра се задава на

...
Поредното доказателство за величието на футболната игра се задава на
Коментари Харесай

Цар Футбол! Феновете и Ливърпул сбъдват последното желание на гаснещия Свен-Йоран Ериксон

Поредното доказателство за величието на футболната игра се задава на хоризонта, а огромната заслуга за това е на Ливърпул. Фенове и управление се сплотиха, с цел да осъществен огромната фантазия на умиращия някогашен селекционер на Англия Свен-Йоран Ериксон.

Преди дни спецът съобщи, че се намира в терминална фаза на раково заболяване и му остава най-много към година живот. Наред с това, Ериксон направи любопитно самопризнание – че постоянно е желал да бъде отпред на Ливърпул – отбор, на който той симпатизира дружно с татко си.

„ Винаги съм бил влюбен в този клуб. Цял живот съм мечтал да бъда отпред на Ливърпул най-малко за един мач. Уви, това явно в никакъв случай няма по какъв начин да се случи “, съобщи Ериксон.

Но наподобява, че е сбъркал.

Веднага след думите му почитатели на Ливърпул от целия свят започнаха мощна акция в поддръжка на експерта. Първоначалната концепция той да води мърсисайдци в формален мач срещна големи административни компликации.

Затова почитатели и управление се сплотиха към една любопитна концепция. На 23 март легендите на Ливърпул излизат на „ Анфийлд “ против тези на Аякс. Чудесен късмет за 75-годишния швед да сбъдне фантазията си.

Привържениците на алените започнаха всеобща акция, като от управлението обявиха, че желанието е чуто и скоро ще има решение.

От „ Би Би Си “ незабавно се свързаха с Ериксон, като му зададоха единствено един въпрос – в случай че получи покана за този мач, ще се съгласи ли да застане отпред на легендите на Ливърпул?

„ Дали бих приел? Разбира се, на мига “, бе отговорът на експерта.

Очаква се публично удостоверение в околните дни. Но пред очите ни в действителност е следващото доказателство, че футболът е доста повече от спорт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР