Поредно заседание се проведе в Софийски градски съд по делото

...
Поредно заседание се проведе в Софийски градски съд по делото
Коментари Харесай

Радост Драганова на съд, изхвърлила съдружник, налял 5 млн. в общ бизнес

Поредно съвещание се организира в Софийски градски съд по делото на кипърския предприемач Харис Кунтурис против телевизионната водеща Радост Драганова, написа newsbg.eu.

Спорът сред двамата е по тази причина, че откакто 4 години взаимната им компания за ток от слънчев парк работи съвършено, зад тила на Кунтурис Радост Драганова взема решение да го изхвърли от бизнеса. До тогава Кунтурис към този момент е вложил в взаимната им активност 800 000 евро лични средства и 3 млн. евро заем от банка.

Съдия Илияна Господинова разпореди съвещанието да се организира без телевизионни камери в залата, само че пък свободен допуск на слушатели, както е при всеки открит развой. В залата бяха и посланикът на Кипър в България – господин Ставрос Августидис, както и Александрос Адамидис – старши консултант в гръцкото Министерство на спорта.

Новият проблем по делото беше нередовното приканване на Харис Кунтурис за общо заседание на акционерите, пропускането на което дава опция да бъде отхвърлен от компанията. Кунтурис беше довел двама очевидци, подготвени да свидетелстват, че на адреса в Люлин, където е бил издирван от адвокатската фирма на нотариус Тютюнджиев, той от дълго време не живее. Показа и персоналната си карта, която също удостовери, че предприемачът живее на различен адрес.

Съдия Господинова постанови на идващото съвещание на 13 юли да бъдат позволени 4-ма очевидци на Кунтурис и един на Радост Драганова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР