Поредно пренебрегване на правата на хора с увреждания в Пловдив.

...
Поредно пренебрегване на правата на хора с увреждания в Пловдив.
Коментари Харесай

С невалиден пропуск: Шофьор присвоява паркоместа за хора с увреждания в Пловдив

Поредно занемаряване на правата на хора с увреждания в Пловдив. За това сигнализира четец на TrafficNews , снимал жител да злоупотребява и паркира върху инвалидно място със подозрителен пропуск.
Прочетете още
Талонът, с който хората с увреждания паркират, е с изтекла отминалост от 2022г. насам. Нещо повече – има сериен номер, само че липсват щемпел и автограф на локалната администрация, които би трябвало да го валидират. Това буди подозрение дали водачът на автомобила с рег. № РВ 1809 КР е пропуснал да обнови пропуща си и те са се заличили с времето, или изобщо става дума за подправен подобен. 

На предното стъкло е подложен и различен ваучър – публикуван по отношение на наредбите на община Асеновград. Върху него е изписано с маркер „ Районна прокуратура “ и името Ангел Ангелов, без да става съответно ясно дали това е пропуск на чиновник от администрацията в Обвинението.

Това е следващото нарушаване на въпросното инвалидно място - на бул. " Васил Априлов " 100. Адресът се намира на метри от 2 РУ-Пловдив, все пак постоянно е окупиран от хора, които не имат стикери или карти за преференциално паркиране. 

" Присвояването на правата " на хората в увреждания продължава да е проблем за Пловдив. Синдромът на назадничавост заразява водачи, а неналичието тук-там за паркиране не оказва помощ в тази ситуация. Така вместо да израстваме дружно като обществено ангажирано общество, би трябвало към момента да размахваме пръст пред тези, които мъчно проумяват. 

Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща .

 
 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР