Поредно предизвикателство пред Кобрата.Бившият претендент за световна титла в професионалния

...
Поредно предизвикателство пред Кобрата.Бившият претендент за световна титла в професионалния
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обяви кога излиза на ринга в битка за световната титла

Поредно предизвикателство пред Кобрата.

Бившият кандидат за международна купа в професионалния бокс - Кубрат Пулев, потвърди публично, че ще се боксира с Махмуд Чар на 30-и март в “Арена София ”. 

Битката сред софиянеца и регулярния първенец на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория бе оповестена в края на месец януари от спортния публицист на ESPN Дан Рафаел, написа gong.bg.

В галавечерта ще взе участие и Тервел Пулев, чийто противник към момента не е разгласен.

Кобрата също приказва за идното събитие.

" Ще се изправя против доста сериозен съперник, който също има доста опит като мен. Той има значително срещи, които са тежки борби, през които той е минал. Подхождам с безспорен почит и почитание в подготвителния развой, бъдете сигурни, че ще изляза в супер форма и към този момент каквото Господ е отредил.

Аз ще дам всичко от себе си, с цел да реализира тази победа и да създадем България международен първенец по бокс ", допълни Пулев при формалното оповестяване на борбата с Махмуд Чар за регулярната международна купа на WBA.

На конференцията участва и представител на Световната боксова асоциация - Марияна Борисова. Тя показа, че пред спечелилия от конфликта Чар-Пулев има " страхотни хоризонти " в тежката категория, свързани с спечелилите в битктите Антъни Джошуа - Франсис Нгану (8-и март), Александър Усик - Тайсън Фюри (18-и май).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР