Поредно показно убийство разтърси България. Снощи в София бе разстрелян

...
Поредно показно убийство разтърси България. Снощи в София бе разстрелян
Коментари Харесай

Първи версии за убийството на Нотариуса

Поредно показно ликвидиране раздруса България. Снощи в София бе разстрелян Мартин Божанов - Нотариуса. Сигналът е подаден малко преди 20:00 ч., а убийството е осъществено в частен комплекс в квартал " Карпузица ". Мястото се намира покрай разклона за Горна Баня.

Предполага се, че активността на Нотариуса е повода за убийството.

На място още нощес дойдоха висши служители на реда от системата на Министерство на вътрешните работи, както и представители на управлението на софийска градска прокуратура.

Божанов е погубен с изстрели в тялото и лицето, като на място е открита и гилза. В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали против убития за закани по отношение на магистрати. Работи се и по каузи против Божанов за имотни измами.

В издирването на причинителя на убийството на Нотариуса е впрегнат целия запас на Столична дирекция на вътрешните работи. По изходите на София бяха ситуирани и патрули на полицията.

Божанов е обитавал точно в частния комплекс, като се е придвижвал с първокласен автомобил.

В изявление Нотариуса показва себе си като " шеф на няколко консултантски сдружения ".

Неофициално се твърди, че е забъркан в редица имотни измами и е взел участие в заграбването на над 200 жилището единствено в София. Също по този начин се твърди, че Божанов има съществено въздействие в правосъдната система.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР