Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG.

...
Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG.
Коментари Харесай

Бандитска България! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Поредно безочливо безсрамие се случило през вчерашния ден в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от шефа на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх " 47.
Името на игралната зала, в която се е случил скандалният случай е "Плей хъб ". Според осведомителната система ДАКСИ, клубът е благосъстоятелност на компания "Хелти Деск " ЕООД с едноличен притежател Димитър Ангелов.
Вчера следобяд 15 годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата постройка, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх " 47, дружно със свои другари. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса листовка окачена в асансьора, като в следствие я оставя на земята. Типично детската демонстрация обаче, разсънва невиждана експанзия в шефа на клуба, прочут с прякора Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща младежа за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася нечовечен побой над момчето, като до момента в който го бие и рита му крещи: "Може да коства 5 лева, само че защото нямаш морал, в този момент ще те смажа един път за постоянно! " Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на жесток пердах, като е удрян в лицето и ритан на земята. В следствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.
Проверка на NBOX.BG в осведомителната система ДАКСИ сподели, че притежателя на клуба Димитър Ангелов взе участие в близо 10 компании свързани с интернет игрални клубове и има съществени ползи в хазарта. Негови са уеб страниците залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, виновен за нагластта е точно лицето зад компания "Хелти деск " ЕООД.
Макар и името й на британски да значи 'здраве " в тази ситуация с пребитото дете, тя би трябвало да бъде прекръстена на "насилие ", разясняват очевидци на побоя.
След кошмармата преживелица, битото момче единствено отива в 4-то районно, където подава тъжба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина " София.
За изненада на младежа и фамилията му обаче, от полицията през вчерашния ден отхвърлят да отидат на място с цел да ревизират случая, с мотив, че е почивен ден. Родителите упорстват пред служителите на реда незабавно да бъде направена проба за опиати на бияча "Мъро ", само че ченгетата от 4-то, по този начин и не вършат това.
"Докато полицията отхвърля да пази децата ни, в тази страна ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всевъзможни граници! Бият децата ни, а ние мълчим! ", разяснява пред NBOX.BG потресената майка на 15 годишния Д.В./NBOX.BG

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР