Поредно доказателство, че народните ни представители не заслужават огромните си

...
Поредно доказателство, че народните ни представители не заслужават огромните си
Коментари Харесай

Позор! „Хрантутниците” в НС прибират по 10 бона, за да натискат едно копче, а се държат като биячи в кварталната кръчма


Поредно доказателство, че националните ни представители не заслужават големите си заплати, се появи на бял свят. Да взимаш толкоз доста пари за родните стандарти, при все това не правиш съвсем нищо, а да се държиш като гамен и цялостен тъпанар, в действителност граничи с диагноза и свръхестествена безочливост.

Депутатите от „ Продължаваме промяната ” са настоящата тематика в последните дни. На 7 декември към 15:30 ч. двама от тях са се сбили в кабинета на партията.

Радослав Рибарски е основният провинен. Той е налетял на пердах на Венко Сабрутев, искайки пояснение за какво Венко не е подкрепил новия енергиен закон, съгласно който страната ще може да се намесва в активността на „ Лукойл ” у нас.

Сабрутев гласоподава „ въздържал се ”, което е отпушило гнева на Рибарски, макар че предлагането на „ Демократична България ” бе признато. На връщане от съвещанието Рибарски сритал в краката Венко, блъснал му пестник и го хванал за шията с думите „ Слуга на „ Лукойл ”.

Да правиш такива откровени простотии, в случай че сякаш представляваш българския народ, е откровена безочливост и липса освен на образование, само че и на морал. Не стига, че работата му е допустимо най-леката, а точно да натиска един бутон, а и се държи като квартален бияч от кръчмата.

Заплатите на тези хора идват от налозите на тези, които същински се трудят, само че получават доста по-малки хонорари. Основната депутатска заплата сега е 5145 лева, само че с добавките може да набъбне съвсем двойно. В предишния парламент да вземем за пример един народен представител е получавал приблизително по 9641 лева на месец.

Открай време народът недоволства против родните ни депутати, тъй като взимат доста пари за нищо работа, а на всичкото от горната страна не следват националния интерес, а са подвластни на външни операции за материално облагане.

На всичкото от горната страна тези хора в Народното събрание са нападателни и озлобени, което ясно проличава от държанието им. Това към този момент е в действителност неприемливо.

Преди също е имало сходни спорове в Народно събрание, въпреки и по-леки. През лятото да вземем за пример водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов налетя на Искрен Митев от „ Продължаваме промяната ”. Митев и в този момент не е избягал от спора, защото е отнесъл и той един пестник, до момента в който се е опитвал да разтърве Сабрутев и Рибарски.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР