Поредно безумие на пътя!: Дете зад волана на автомобил по

...
Поредно безумие на пътя!: Дете зад волана на автомобил по
Коментари Харесай

Поредно безумие на пътя!: Дете зад волана на автомобил по улиците на „Владая“!!!

Поредно безумство на пътя!: Дете зад кормилото на автомобил по улиците на „ Владая “!!! Пореден клип в обществените мрежи, който демонстрира безумна обстановка на пътя. Дете да кара автомобил в скута на татко си във „ Владая “.

Детето е малко. В скута на татко си. Управлява по улиците на кв. „ Владая “. И ние сме били дребни, и нашите родители са пробвали да ни дават да управляваме коли, само че не е било в обитаемо място, а по поляните или отвън селото, сподели за „ Тази заран “ Тенчо Тенев, консултант на премиера по пътна сигурност.

Дете зад кормилото на автомобил

 

„ Не е мястото и времето да се вършат такива неща в обитаемо място. Не мога да проумея каква е тази фикс идея да снимат по какъв начин дават на децата си да ръководят коли и след това се сърдят, когато хората кажат, че това е следващ случай на безумие по пътищата “, добави той.

Нарушенията са, че преотстъпва ръководството на неправоспособно лице, той е без защитен колан и детето е без защитен колан, не е в столче на задната седалка. За 18 секунди са четири нарушавания.

Ако попадне в някоя дупка или се задейства предният еърбег на кормилото, ударът ще е съдбовен за детето. Родителят това не го е планувал. Това е следващ случай на безумство на хора, които не знаят до какъв съдбовен случай може да се стигне, разяснява съветникът на премиера.
Не мисля, че има схващане за пътната сигурност. Обществото стана по-критично към нарушаванията. Затова страната също би трябвало да бъде по-критична, изключително Министерството на вътрешните работи. След като бъдат наказани няколко души на затвор, ще видите по какъв начин ще намалеят случаите. Както стана с конфискацията на коли на пияни и дрогирани, сподели още Тенчо Тенев.

 

Източник – bTV

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News
Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР