Поредно абсурдно назначение е станало в министервото на познатия повече

...
Поредно абсурдно назначение е станало в министервото на познатия повече
Коментари Харесай

САМО В BNEWS! СКАНДАЛ ТРЕСЕ МО: Агент Иван назначил за шеф на снабдяването и търговията човек на ДПС от ЗНС! Хранимир Генчев замразен на пост - отказали му достъп до класифицирана информация!

Поредно неуместно предопределение е станало в министервото на познатия повече като сътрудник Иван от Държавна сигурност - Красимир Каракачанов, научи от свои източници Bnews. Организационният секретар на Земеделски национален съюз с въртеливия му ръководител Румен Йончев - Хранимир Генчев, е назначен за началник на дирекция "Снабдяване и търговия " в Министерство на защитата. Това на процедура затвърждава обществената загадка, че земеделците постоянно са управлявали подмолно от Движение за права и свободи. Попадайки в тази клика, нееднократно са попадали и в печеливши обединения като се изключи последната с Реформаторски блок. Преди това несъмнено са били сполучливи не поради това, че са потенциал, а на правилото "употребени и изоставени ". Последната коалиция им донесе цялостен провал и проваляне, само че явно са изпратени още веднъж от Движение за права и свободи на сътрудник Иван.

Ненапразно ръководителят на ЗНС Румен Йончев е "въртелив " - след депутатско място, подсигурено с помощта на Българска социалистическа партия, през 2014 година той беше един до друг с Николай Бареков по време на евроизборите през май и парламентарните през октомври, когато с помощта на него още веднъж си подсигури място в Народно събрание. След това направи внезапен завой - известно време се тупаше в гърдите с фиктивен Земеделски съюз, а не след дълго се озова в прегръдката на Красимир Каракачанов (за президентските избори предходната година).

За последните парламентарни избори сътрудник Иван обаче му сподели "Довиждане " и го пусна по течението. Молитвите на Йончев се оказаха безуспешни и внезапно се оказа в тоталната канавка - коалиция с Реформаторите. Резултатът ги разпри и вечно ги заличи от картата на българските партии, оставяйки ги без бъдеще.

Задкулисно от Движение за права и свободи към днешна дата явно още веднъж имат доза ръководство след скандалното предопределение на Генчев за началник на снабдяването и търговията в Министество на защитата. Bnews обаче извънредно научи, че Генчев е бил замразен на пост, защото от ДАНС не го позволили до работа с класифицирана информация.

Така сътрудник Иван Каракачанов се озова в два абсурда - първият несъмнено, че назначава човек на Движение за права и свободи на най-ресурсната дирекция в МО, която върти парите и търговията на министерството и вторият - явно поради тъмното си минало и петна в автобиографията Хранимир Генчев не е получил пропуск за достъп до класифицирана информация. С парафа на шефа на тази дирекция се въртят парите на МО, виновна е за оръжията, боеприпасите, храната, облеклата и всички останали апетитни пера под ръководството й.

В умозаключение от всички изброени обстоятелства излиза наяве, че макар отказания достъп и абсурда към назначението на Генчев, той е комплициран на пост, с цел да краде и обслужва нечии ползи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР