Поредният видински тарикат „блесна“ с уменията си за паркиране и

...
Поредният видински тарикат „блесна“ с уменията си за паркиране и
Коментари Харесай

Наглост без край! Видинчанин заряза колата си на две паркоместа в областния град /снимки/

Поредният видински хитрец „ блесна “ с уменията си за паркиране и заряза колата си на две паркоместа в регионалния център.
Да паркираш, както можеш или както ти е комфортно очевидно в никакъв случай няма да спре да бъде настоящо в града край Дунав. Поредният водач от Видин е решил да бъде в крайник с модата, като е оставил колата си на две паркоместа. Това стана ясно от фотоси, оповестени в обществената мрежа. На фотосите, ясно се вижда по какъв начин лидерът на „ Фолксваген Пасат “ е „ хвърлил “ колата си, като въобще не е помислил, че това може да пречи на сътрудниците му на пътя. Постъпката му обаче не е останала незабелязана и очевидецът на наглото държание е решил да го увековечи. Възмутеният мъж очевидно не е лакомец и е споделил фрагментите на „ съвършено “ спрения автомобил със своите съграждани във Facebook, а под поста му не стопират да валят мнения.
„ Дали ти е тесно и няма къде да спреш “ и „ Тия са объркали маркировката...прав си е индивида...хаха “, разясняват видинчани, като не не помнят на никое място сред редовете възприятието си за комизъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР