Поредният цирк в българската политика се разиграва в последните 24

...
Поредният цирк в българската политика се разиграва в последните 24
Коментари Харесай

Тихомир Василев: Слави направил клип и песен за Лена и това тресе цялата държава все едно заплатите са ни точни, пенсиите са по 2000 евро, а детските по 1000

Поредният цирк в българската политика се разиграва в последните 24 часа за похищение на вниманието на хората.

Слави направил клип и ария за Лена и това тресе цялата страна все едно заплатите са ни точни, пенсиите са по 2000 евро, а детските по 1000, бизнесът цъфти, образованието ни е топ, а опазването на здравето образец за целия свят.

Какъв презрян театър на парадоксите, една посредствена адвокатка и едни жалки сценаристи унищожили страната в последните две години да са централна тематика!

Срам нямате ли?!

Вместо да мислят по какъв начин да отстранят Гешев, да вкарат Борисов в пандиза, да конфискуват заграбеното от Пеевски и Доган, те тръгнали да пеят и да се съдят!

Най-гнусното в тази ситуация е, че Киро мълчи баджанака му също! Кви мъже сте бе.. като ония дето го купихте от Има Такъв Народ епилирания чалгата-интригант?

Цялата тая политическа сбирщина би трябвало да иде в небитието, с цел да може страната и народа да стартират да дишат.

Тия самозванци и случайници на разнообразни хранилки предадоха народа, митинга и настояванията за обективен и естествен живот.

Те се мислят за елит играеш в скъпоструващо риалити, а нас ни мислят за идиоти, които пращаме SMS-и, с цел да ги устояваме!

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР