Поредният кръг от надпреваратата във Формула 1 е на хоризонта.

...
Поредният кръг от надпреваратата във Формула 1 е на хоризонта.
Коментари Харесай

Развръзката е близо, участвай и спечели

Поредният кръг от надпреваратата във Формула 1 е на хоризонта. Пистата в Остин, щата Тексас, Съединени американски щати е притегателно място за всички фенове на най-красивото моторно съревнование. Люис Хамилтън с Мерцедес води решително в класирането при водачите, само че Фетел още не се е предал. Вие също може да бъдете в центъра на вниманието, в случай че си включите в играта на Heineken за специфичните награди свързани с Формула 1. Имате време, включете мотора, дайте газ и спечелете премия. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1 .

С Heineken ти имаш шанса да се почувстваш победител, до момента в който пристрастеностите на трасето се разгорещяват. Не губи скъпо време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1 .

Гран При на Съединени американски щати е още една опция да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1 .

За да участваш в играта, няма потребност да откъсваш взор от екшъна на пистата, трябват ти единствено няколко секунди.. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1 ; да се съгласиш с разпоредбите на акцията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация взе участие в лотария за разпределяне на награди.

Един участник не може да завоюва повече от една премия.

Наградите са обезпечени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко съревнование

- F1 бутилка за вода за всяко съревнование

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко съревнование,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени посредством лотария в наличието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници би трябвало да потвърдят приемането на премиите при получено позвъняване от страна на Организатора.

При приемане на премията спечелилите я участници би трябвало да потвърдят, че са пълнолетни посредством показване на документ за идентичност.

Включи се в играта ТУК !
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР