Поредните лоши новини за наставника на Милан Стефано Пиоли дойдоха

...
Поредните лоши новини за наставника на Милан Стефано Пиоли дойдоха
Коментари Харесай

Нови лоши новини за Пиоли, Милан загуби още трима за дербито с Ювентус, Калабрия аут за месеци

Поредните неприятни вести за наставника на Милан Стефано Пиоли пристигнаха през днешния ден, откакто тестванията извършени тази заран са посочили съществени проблеми при контузилите се в събота при успеха над Емполи Давиде Калабрия, Симон Кяер и Алексис Салемакер. 

Капитанът Калабрия е с най-сериозна контузия и прегледите през днешния ден са посочили проблеми с подколянното сухожилие на дясното бедро, което значи, че той ще може да се завърне в игра едвам след нова година. Ситуацията към белгийското крило Салемакерс също не са розови и се чака той да отсъства сред шест и осем седмици заради проблеми в лявото коляно. Най-оптимистично е ситуацията към Симон Кяер, за който предвижданията са да е на линиия след към 15 дни. 

Тримата играчи ще се причислят към така и така съвсем запълнения санитарен пункт на “росонерите ”, където към този момент има цели шест играчи. Това се случва в миг, когато Милан навлиза в извънредно претрупан миг от сезона, когато в границите на седмица ще би трябвало да изиграят два мача с Челси, а сред тях и дерби с Ювентус.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР