Поредните избори, поредното бабуване“ да се вземат ГЕРБ и ППДБ.

...
Поредните избори, поредното бабуване“ да се вземат ГЕРБ и ППДБ.
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Поредните избори, поредното „бабуване“ да се вземат ГЕРБ и ППДБ

„ Поредните избори, следващото „ бабуване “ да се вземат ГЕРБ и ППДБ. Сега ще стартира следващият рунд ухажване „ момата “ ППДБ (тя май от дълго време не е мома, но това настрана) да пристане на момъка. “ Това написа във фейсбук политикът Кристиян Шкварек, след изборния ден.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Поредните избори, следващото „ бабуване “ да се вземат ГЕРБ и ППДБ. Сега ще стартира следващият рунд ухажване „ момата “ ППДБ (тя май от дълго време не е мома, но това настрана) да пристане на момъка.

И цялата страна ще следи със спотаен мирис нейните реакции, претенции, условия, решение, без значение дали е втора, трета или в случай че ще десета по величина политическа мощ.
Защото, наподобява, към този момент живеем в страна, която няма право да бъде ръководена, в случай че в ръководството не вземат участие умнокрасивите. Задължително.

Това е изискването, от което изобщо стартира всеки диалог за евентуално ръководство.

И когато бяха първи, и когато бяха втори, и когато са трети.

Сякаш тези хора, тази общественост и техните политици са абонирани за властта у нас. По силата на своя пощенски код и опцията да пият биричка и да си вършат селфита на жълтите павета след работа.

А в действителност е поради ирационалния боязън на останалите партии от подобен хепънинг.

Докато продължава да ги е боязън от това, всички останали ще живеем по насила в индийския сериал на име „ Ще пристане ли момата ППДБ този път? “.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Това сочат първичните резултати получени въз основа на exit poll от „ Тренд “ и „ Галъп “.

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили оглавява класацията с 26.1% от гласове на гласоподавателите. На второто място се подреждат от коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с 14.3%, следвани от парламентарната група на „ Възраждане “ с 13.6%. Това сочат данните на „ Галъп “.

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР