Поредни психологически проблеми преодолява Филип Киркоров. Музикантът с български корени

...
Поредни психологически проблеми преодолява Филип Киркоров. Музикантът с български корени
Коментари Харесай

Филип Киркоров бори ТЕЖКА депресия!

Поредни психически проблеми преодолява Филип Киркоров . Музикантът с български корени се бори с тежка меланхолия, която получава е сложната за всички 2020 година. Поп звездата признава в профила си в обществените мрежи, че миналата година е била доста тежка. Филип прави равносметка и разкрива, че доста дълго време не е могъл да излезе от депресивно положение.

Това се случва предишното лято. Почитателите му означават, че през този интервал той наподобява доста посърнал. В настроението на краля на съветската музикална сцена има колосални промени.

Киркоров съумя още веднъж да се скара с няколко публицисти. Самият Филип призна за компликациите и депресивните положения, като разясни, че спасението му е съдействието с Давид Манукян - DAVA . През август двамата пускат дуетното си парче „ Ролекс ". За две денонощия песента събра 2,5 млн. гледания в ютюб. Парчето завоюва редица награди, а Киркоров и Манукян бяха избрани като „ Дует на годината " на най-престижните съветски награди „ Песен на годината ".

При снимането на видеото към песента Киркоров съумява да прикрие депресията си, като се окичва с бижута за над 50 хиляди евро. Варненецът е прочут със пристрастеността си към лъскавия, безценен и кичозен жанр, написа „ България Днес “.

За страдание националният актьор на Русия постоянно изпада в сходни тежки психически положения. През 2010 година, откакто посегна на режисьорка, Филип даже призна, че мисли за самоубийство. Марина Яблокова твърдеше, че Киркоров я е нападнал на подготовката за церемонията по връчването на премиите „ Златен грамоФон ". Самият Киркоров в началото отхвърли виновността си. След това сподели, че е болен и се нуждае от лекуване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР