Поредни опити за смачкване и очерняне на протестите и оставането

...
Поредни опити за смачкване и очерняне на протестите и оставането
Коментари Харесай

Адв. Албена Белянова: МВР е дадено на концесия от Борисов на Пеевски и сие

Поредни опити за смачкване и оклеветяване на митингите и оставането на Борисов на власт с дейното безучастие на Министерство на вътрешните работи, обещано на концесия от Борисов на Пеевски и сие.
След несполучливите през последните дни провокативни акции на платения през 2013 година протестиращ Георги Флоров, а в този момент общоприет шеф на Статисти Флоров „ G “ ( " ФЛОРОВ ДЖИ " ЕООД), „ инцидентно “ през кръстовището пред Румънското посолство вземат решение да преминат върли последователи на ГЕРБ - доцент Стойчо Стойчев и семейство с две деца.

За да запазят Статуквото, в което безнаказано крадат, насилват, убиват, без значение на пол, възраст, фамилно състояние, липса или съществуване на деца, мутрите, завладяли държавните институции, ни настройват едни против други.

1-во РПУ на Министерство на вътрешните работи се намира на по-малко от 5 минути от кръстовището, а намесата на органите на реда едвам 20 минути след случая с автомобила, опитал се да премине през блокадата, разкрива голата истина.

МУТРИ, ВЪН!
ОСТАВКА!

Адв. Албена Белянова, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР