Поредната срамна проява на президента Радев, това е малко като

...
Поредната срамна проява на президента Радев, това е малко като
Коментари Харесай

Митов за изказването на Радев за Украйна: Поредната срамна постъпка

„ Поредната срамна демонстрация на президента Радев, това е малко като да твърдиш, че жертвите на канибала Чикатило сами са упорствали да бъде рязана част от плътта им “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ по бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по мотив изказването за войната в Украйна на президента  Румен Радев вчера.

„ По същия метод в този момент кремълският Чикатило – господин Путин, се пробва да отхапе част от територията на прилежаща страна, избивайки спокойно население, а нашият президент се прави, че не вижда това и счита, че жертвата би трябвало да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала “, добави депутатът от ГЕРБ.

Вчера, на събора в Рожен президентът сподели в речта си: " Искам да стане ясно, че Украйна упорства да води тази война. Но също по този начин би трябвало да е ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа. И тази война има доста измерения. Пак споделям, то не е единствено чисто военно - има икономическо, обществено и политическо измерение. Тя е опасност и риск за цяла Европа ”.

Според Митов президентът е доста наскърбен, че към този момент не ръководи еднолично. Той разяснява, че се радва, че e Радев към този момент не играе роля в интернационалните връзки на Българската страна.

На въпроса дали ГЕРБ ще инициира импийчмънт на президента зам.-председателят на партията отговори, че сега има по-важни тематики като правосъдната промяна, измененията в Конституцията и други законодателни промени.

Той разяснява и информацията, че сайтат на българския парламент е станал жертва на хакерска офанзива тази нощ.

„ Доколкото зная няколко публични страници на българската страна доколкото зная са били обект на DDoS офанзиви. Това не е ненадейно и преди се е случвало. Въпросът е ние имаме ли задоволителен потенциал за кибер отбрана. Ето още една тематика, върху която и българският парламент, и българското държавно управление би трябвало да работят допустимо най-бързо, тъй че да защитим цифровата си инфраструктура “, съобщи Митов.
ТЕМА преди 31 минути 222 преди 1 час 1336 преди 20 часа 1835
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР