Поредната рискова ситуация на пътя с участието на шофьор от

...
Поредната рискова ситуация на пътя с участието на шофьор от
Коментари Харесай

Шофьор на автобус в Пловдив не признава нито светофарите, нито мигачите

Поредната рискова обстановка на пътя с присъединяване на водач от градския превоз бе снимана в Пловдив. Читател на TrafficNews.bg е бил очевидец на нелепото шофиране, което се е запечатало на видеорегистратора на автомобила му. За страдание на видеото не се вижда номера на рейса, а разполагаме единствено с часа и мястото, на което минава.
Прочетете още
Действието се развива в понеделник в 9.53 часа сутринта на светофара на улица „ Стефан Стамболов ” и бул. „ Никола Вапцаров ”. Автобусът се движи към Коматевско шосе, а още от спирката на някогашната баня „ Русалка ” стартира да дава ляв мигач. Престрояване в лява лента или завой, обаче не последват.

„ Първо взех решение, че желае да ме изпревари и понижих, той не предприе такава маневра и продължи да дава ляв мигач. Това още повече ме тормози, защото помислих, че на светофара ще завие пред мен, само че и това не стана. Светофарът светна в алено, а водачът даде газ и продължи ”, споделя нашият четец.

Във всеки един случай, всяко едно нарушаване постоянно се дефинира като безконтролно, само че този можем да го категоризираме за безусловно безконтролно, защото с изключение на за себе си и за останалите на пътя, водачът дава отговор и за живота на пасажерите в транспортното средство. Именно заради тази причина оправдания за нарушение на правилника – няма!



*Видеорегистраторът не е със синхронизирани час и дата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР