Поредната позорна страница в историята си написа малката община край

...
Поредната позорна страница в историята си написа малката община край
Коментари Харесай

Управляващите от ДПС в Куклен бранят скандален бюджет с крясъци

Поредната позорна страница в историята си написа дребната община край Пловдив - Куклен. В края на предходната седмица там бе признат изключително скандален бюджет на общината, като може би по-скандалното бе само метода по който бе признат.

Опозицията в лицето на ГЕРБ се опита да накара ръководещите от Движение за права и свободи и ДОСТ, които стоят за кметицата Мария Белчева, да дадат уточнения по бюджета и да отговорят на въпроси свързани с няколко скандални суми в него.

Вместо с причини, зам.-кметът Тунджай Наимов и съпартийците му, с викове и ругатни, грозно прекъсваха всеки въпрос и в множеството случаи отказваха да дават отговор на съответно заложените им такива. Те неколкократно прекъсваха с викове водачът на ГЕРБ в Куклен Пламен Гошев, в опит да му запушат устата, с цел да не лъсне истината за готвените безумни разходи в Куклен, само че не съумяха.

Благодарение на Гошев стана ясно, че дребната община се кани да похарчи следващата година колосалните за нея 1,3 млн. лв. за " външни услуги ". Какви са тъкмо тези външни услуги и защо ще се харчат тези пари, цялостна изясненост и все още няма.

От своя страна кметицата Мария Белчева през множеството време седнал съм с наведена глава и отхвърляше да дава отговор на неуместните въпроси, оставяйки сътрудниците й от Движение за права и свободи и ДОСТ да се разправят с опозицията.

Очаквайте детайлности в Plovdiv24.bg за скандалните разходи на Куклен и каква финансова бомба залагат Движение за права и свободи и ДОСТ на идващите ръководещи в дребната община.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР