Поредната подигравка дойде от спешния институт „Пирогов”, управляван от един

...
Поредната подигравка дойде от спешния институт „Пирогов”, управляван от един
Коментари Харесай

Зад филия сух хляб и салам „кучешка радост“ за болните в Пирогов наднича далавера на мултимилионера проф. Асен Балтов с фирма „Мастър-Пик”

Поредната насмешка пристигна от незабавния институт „ Пирогов”, ръководен от един от най-големите реститути в София – мултимилионера проф. Асен Балтов, разкри Narod.bg.

 Асен Балтов мълчи съмнително за безобразията в „ Пирогов “

Наш източник от другояче реномираното лечебно заведение алармира за потресаващите условия, в които се лекуват приблизително тежките и тежките пациенти с ковид.

Сигналът е съпроводен и със фотография на това какво закусва един пациент с Covid-19: филия изсъхнал самун и парче колбас „ кучешка радост”.

Това заслужават, съгласно управата на „ Пирогов”, болните с пневмонии и съдови, неврологични, бъбречни, чернодробни и сърдечни разстройства в резултат на COVID-19.

 С това се хранят пациентите с ковид против 70 000 лв. на месец!

Непростимата насмешка с живота на пациентите е дело на компания „ Мастър-Пик” ЕАД, която прибира колосалните 70 000 лв. от УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов”, с цел да храни болните с огризки, които не стават и за кучето.

Интересното е, че предходна компания, с която незабавният институт имаше контракт за кетъринг, взимала съвсем двойно по-малко, а е хранила доста по-добре болните.

Очевадните обири няма по какъв начин да станат без знанието на шефа на „ Пирогов” – Асен Балтов. Неговият автограф стои под контракта за кетъринг, при определяне на такива фрапантни нарушавания на контаркта е негова работа да го скапе, да изрита тарикатската компания „ Мастър-Пик” и да разгласи нова социална поръчка, която да завоюва правилно сдружение, изясни читателят на Narod.bg.

„ Болните с ковид се нуждаят от мощен имунитет, както разбираме от десетките телевизионни лекции на експертите, с цел да преодолеят подлата болест. НАЛИ?? Имунитет се гради, с изключение на с лекарства, с качествено набиране на подобаващи витамини, минерали и всевъзможни подземни и наземни благини посредством храна и питиета.

Не виждам прясно изцеден сок кондензиран с витамини към богатата закуска от филия и някакъв колбас “, написа и възмутената Валентина Рименова откри кореспондент на Narod.bg.

Нашата инспекция сподели, че „ Мастър-Пик” ЕАД е записана в София на адрес парк хотел Москва, ет. 3, ап. офис 311. Дружеството, което храни болните с „ кучешки салам”, има и два клона – 2044274250014 МАСТЪР-ПИК ЕАД-Клон ТРОЯН

2044274250029 МАСТЪР-ПИК ЕАД-КЛОН ПЛОВДИВ

Собственик на компанията е КОЛЮ ПЕТКОВ КОЛЕВ с ЕГН: 700722 ****.

В борда на шефовете влизат ЕГН: 690423**** ВАСИЛ ВЕЛИНОВ КОВАЧЕВ, самият шеф Колю Петков Колев и ЕГН: 710315**** ЦВЕТАНА СТАНИЛОВА КОЛЕВА.

Според Търговския указател „ Мастър-Пик” ЕАД се занимава с ресторантьорство, покупка на хранителни, селскостопански, текстилни и други промишлени артикули за продажба в първичен, модифициран или обработен тип, вътрешна и външна търговия, комерсиално посланичество, ходатайство и агентство на локални и непознати лица в страната и чужбина, произвеждане и реализация на всички типове артикули и услуги, както и всяка друга незабранена от законите на страната стопанска активност.

 „ Пирогов “ е сцена на страховити далавери

Narod.bg се надява изнесената информация да е доближи до прокуратурата, която да се самосезира и подгони мошениците, които безусловно убиват пациентите в „ Пирогов” с сходството на храна в името на източването на 70 бона всеки месец.

Призоваваме държавното обвиняване да потърси отговорност и от изпълнителния шеф проф. Асен Балтов, както и да се осветли каква е неговата роля в непростимата спекулация със здравето на българите и дали доставките на „ кучешки салам” са подплатени с пари под масата?
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР