Поредната научна манипулация: Разгадаха произхода на пещерите в Южна АмерикаВ

...
Поредната научна манипулация: Разгадаха произхода на пещерите в Южна АмерикаВ
Коментари Харесай

Поредната научна манипулация: Разгадаха произхода на пещерите в Южна Америка

Поредната научна операция: Разгадаха произхода на пещерите в Южна АмерикаВ продължение на десетилетие една от най-големите загадки, които съществуват в Южна Америка, е мрежа от великански пещери, които науката не може да изясни.В теориите за тяхната поява се свързват с антични колоси … в този момент обаче, научната общественост би могла да откри своето „ разумно пояснение “.Не за първи път в Южна Америка се приказва за странни пещери. През 2010 година Амилкар Адами, геолог от Бразилската геоложка работа, стартира да изследва историите за мистериозна пещера в щата Рондония, северозападна Бразилия.Адами освен намерил входа на пещерата а попаднал на мрежа от великански пещери, които не изглеждали естественни.

 Някой от пещерите са с диаметър към 4 метра.
Някой от пещерите са с диаметър към 4 метра.Такива странни великански тунели към този момент били откривани в разнообразни страни на Южна Америка. Някои били огромни и съвършено построени а сред тях имало и свързващи тунели.
Пещерите, известни на науката като “палеобури ”, са на възраст сред 8 000 и 10 000 години. Нито един от известните понастоящем геоложки процеси не може да изясни тяхното образуване.Първите данни за тези мистериозни тунели са от 1930 г.В документите на описанията на тунелите става кристално ясно, че палеобурелите са археологическа конструкция.Местните хора споделяли на специалистите, че тези пещери са били разкопани преди хиляди години от техните великански предшественици.Пещерната конструкция на Рондония е голяма и продължава да бъде най-голямата известна в цялата Амазонка. Всъщност пещерата е два пъти по-голям от най-голямата, открита в Бразилия.Понастоящем са открити към 1500 палеобури единствено в югозападна Бразилия. Най-малката е с диаметър към 1,5 метра, а най -голямата надвишава 4 метра.Въпреки сложността на тези структури,въпреки митове на локалните поданици, че са били построени изкуствено, научната общественост е намерила „ ново пояснение “.Обяснението на ученитеИзследователите са разкрили „ улика “, която би могла да ви даде по -достоверна версия за образуването на пещерите.

 Предполагаемите следи от нокти, открити от учени.
Предполагаемите следи от нокти, открити от учени.Резки по повърхността на ерозиран гранит, базалт и пясъчник, които бяха разпознати като „ следи от нокти на голямо и доста антично създание “.Резките в по-голямата си част са плитки и успоредни един на различен. Тези белези са прави, макар че някои демонстрират неправилни форми, направени най-вероятно от „ счупени нокти “.Това пояснение може да бъде изчезналото парче от пъзела, належащо за разрешаване на мистерията. В допълнение, това ще докара следствието към един от най-важните въпроси на палеонтологията и мегафауната, съществувала на планетата.Къде са били тези колосални същества в интервала на плейстоцен, от към 2,5 милиона години до към 11 700 години? Как по този начин внезапно се появяват? Никой не ни споделя,а и не си прави труда да намерения.Според размера на структурите и хипотетичните следи от нокти, които са оставили по стените, специалистите “доказват ”, че това са дупки на някакво голямо непознато животно.По-конкретно, те имат вяра, че са тунели на великански подземни ленивци или великански броненосеци.Освен това те са сигурни, че следите от ноктите „ отстраняват “ опцията за човешка интервенция. Страхотна логичност нали?Най-малкото е необичайно, по какъв начин научната общественост толкоз фрапантно промени мнението си за тези пещери. В допълнение, те изцяло пренебрегват легендите на локалните поданици в региона. Може ли да сме очевидци на очевидна операция и прикриване на човешката история?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР