ПОРЕДНАТА ЛЪЖА! КМЕТЪТ НА “ЛОЗЕНЕЦОСТАВИ КВАРТАЛА С РАЗБИТИ ТРОТОАРИ Строители

...
ПОРЕДНАТА ЛЪЖА! КМЕТЪТ НА “ЛОЗЕНЕЦОСТАВИ КВАРТАЛА С РАЗБИТИ ТРОТОАРИ Строители
Коментари Харесай

Бунт срещу Константин Павлов - Комитата стягат живущите в Лозенец

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА! КМЕТЪТ НА “ЛОЗЕНЕЦ ”ОСТАВИ КВАРТАЛА С РАЗБИТИ ТРОТОАРИ

Строители оферират безвъзмезден ремонт на региона към Японския, само че джендър-градоначалникът не разрешава

Бунт против Константин Павлов - Комитата стягат живущите към столичния хотел   “Маринела ”, научи наш кореспондент.

Обитателите на един от сякаш най-баровските квартали на София са гневни, че откогато е встъпил в служба, градоначалникът им отхвърля да направи обикновени усъвършенствания и ги оставя да се спъват в разрушени тротоари, които съгласно локални не са подновявани от времето на Кишо Курокава (бел.ред. - архитектът, проектирал “Японския). 

Чашата на търпението им преляла като научили, че кметът освен не подхваща нищо, с цел да облагороди региона, само че е и забранил осъществяването на безвъзмезден петзвезден ремонт, озеленяване и изцяло облагородяване на региона, което щяло да се извърши по най-високите стандарти за качество. Съкварталци, които са виждали предварителния план свидетелстват, че в случай че бранителят на джендърите (както самичък се дефинира Комитата) не го беше спрял, градинките и околоблоковите пространства щели да ударят в земята по кокетство и функционалност даже фамозните градини на хотела в съседство. Да не приказваме, че децата от квартала ще имат къде да играят - нещо, което кметът също не си мръдна пръста да обезпечи, поради което децата на квартала се щурат из трънясалите поляни в съседство, набедени от локалната администрация за зелени площи. 

Необяснимата злост на кмета към съкварталците и любовта му към костюми с марка Boss най-вероятно са поставили кол в колелата на благочестивото дарителско дело. Лозенчани пък изгубили вярата другояче влиятелния и безумно безценен квартал да възвърне част от тогавашния си искра. По-непримиримите към този момент стягали митинги пред прозорците на Константин Павлов и заплашвали с гражданско непокорство поради безхаберието на самозабравилия се градоначалник.

По-възрастните поданици с болежка разясняват, че за пръв път от 1989 година отпред на “Лозенец ” стои подобен труженик на най-гнусните проявления на демократичната идеология. Павлов с особена пристрастеност семейства и модерира всевъзможен вид кръгли маси, пърформанси и арт-ателиета, пропагандиращи джендър полезностите и гей-парадите. За сметка на това нехае за двата православни храма на територията на управлявания от него регион. 

В унисон с “модерните ” си разбирания той е чуван да приказва с наяве пренебрежение както за старите софиянци, населяващи така наречен “горен Лозенец ”, по този начин и за хората от бизнеса и артистичтия хайлайф, избрали да основат дом в тази част на града. Низките пристрастености, които са превзели кметската душа,по думите на критиците му, били още една от аргументите да лиши “Лозенец ” от по този начин нужното му благоустрояване.  

Очаквайте продължение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР