Поредната кървава неделя се очертава по българските пътища. И отново

...
Поредната кървава неделя се очертава по българските пътища. И отново
Коментари Харесай

Отново кървава неделя по пътищата

Поредната кървава неделя се обрисува по българските пътища. И още веднъж с поредност смъртни случаи. От снощо, малко след среднощ, за тъкмо 11 часа жертвите на " войната по пътищата " към този момент са три. Включително и две деца.

Първият случай с съдбовен край е настъпил тази нощ в региона на ловешкото село Сопот. Сигнал в полицията е бил получен към 00:24 часа тази нощ. По първични данни 15-годишно момче от село Кирчево е седнало зад кормилото на лек автомобил без да има даже и право на шофьорска брошура. Поради несъобразена скорост неправоспособният лидер е изгубил ръководството над колата, която се е блъснала в крайпътно дърво. От удара водачът, както и 16-годишен негов сателит, седял до него, са починали на място. При злополуката е ранено и момиче. В тежко положение в болница е откарана 14-годишна спътничка на починалите. Има и четвърти потърпевш. С леки натъртвания е и 17-годишен юноша, също от село Кирчево.

Цяло знамение е, че не се е стигнало до още по-сериозен случай, защото злополуката е станала наоколо до бензиностанция. На мястото е осъществен оглед, работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Млада жена почина преди обяд в друга злополука по пътя София-Самоков в рейона, прочут като Мечката. Сигнал за тежкият случай е получен към 11:20 часа. По първична информация 22-годишната жена, управлявала лек автомобил, е изгубила надзор над него и се е блъснала в несрещно движещ се тежкотоварен автомобил. Загинала е на място. Районът е отцепен, прави се оглед.

Временно придвижването в региона е лимитирано, обходният маршрут е по път III-181 Ковачевци – Железница – Бистрица – София.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР