Поредната доза хумор, с инспектор Иванов, любимия герой на Деян

...
Поредната доза хумор, с инспектор Иванов, любимия герой на Деян
Коментари Харесай

Във Варна представят романа „Заплетеният случай на инспектор Иванов се заплита

Поредната доза комизъм, с контрольор Иванов, обичания воин на Деян Михайлов, още веднъж ще ни събере в четвъртия ден от седмицата, с цел да отбележим появяването на четвъртата му независима книга. „ Заплетеният случай на контрольор Иванов се заплита " е трета книга от поредицата, отдадена на този малко чудноват, смешен и сигурно извънредно занимателен воин..

ГАЛЕРИЯ " АРТ МАРКОНИ " показва „ Заплетеният случай на контрольор Иванов се заплита "

разказ - трета част

ДЕЯН МИХАЙЛОВ

18.30 часа 14.03. /четвъртък/ 2024 година

Варна, ул. „ Охрид " 22, изложба „ Арт Маркони "

Тя е продължение на " Още по-заплетеният случай на контрольор " Иванов ", което пък е продължение на " Заплетеният случай на контрольор Иванов ". Оплитането е тотално! В тази трета част, се появяват още сюжетни линии, а някои от второстепенните герои демонстрират и потвърждават, че не са за подценяване и е трябвало да станат основни герои. Нещо, което чакам създателят, в случай че желае, да направи в последващи свои книги. Тук има дейности и отвън рамките на страната, обич и открадната картина. Трикове и шантаж се смесват в един немислим коктейл от комизъм и подигравка.
За книгата си създателят споделя: " Историите на контрольор Иванов завоюваха публиката, освен поради разкритията за криминално-политическия-културно-духовен и всевъзможен различен живот в България, само че и с нещо друго. Нещо, което и прекомерно сериозната рецензия не може да дефинира какво е, само че и аз ще се въздържа да разясня. "
Книгата е в същия „ джобен " и извънредно комфортен формат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР