Поредна вечер на протести има и в Пловдив, Варна и

...
Поредна вечер на протести има и в Пловдив, Варна и
Коментари Харесай

Поредна вечер на протести в Пловдив, Варна и Велико Търново

Поредна вечер на митинги има и в Пловдив, Варна и Велико Търонов с искане за оставки на държавното управление и основния прокурор, оповестява Българска национална телевизия.
Недоволните от ръководството в Пловдив се събраха на площад Съединение. От спонтанната естрада протестиращите желаеха съответна грижа за онкоболните в района. И припомниха скандалния избор на шеф в Комплексния онкоцентър, за който Българска национална телевизия осведоми по-рано през днешния ден.

Пореден антиправителствен митинг се организира и във Велико Търново. По традиция недоволните от ръководството на страната поданици на остарялата столица се събраха пред паметника " Майка България ", където се чуха възгласи " Оставка ". По-късно протестиращите направиха шествие по основната улица и стигнаха до постройката на Съдебната палата, където още веднъж настояха за оставката на основния прокурор Иван Гешев.

.

Поредна вечер на неодобрение и във Варна. Протестиращите по традиция се събраха пред общината и потеглиха на шествие по центъра на града.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР