Поредна вандалска проява в пешеходния подлез на гара „Искър“ в

...
Поредна вандалска проява в пешеходния подлез на гара „Искър“ в
Коментари Харесай

Вандали в подлез: Седмица след ремонт отново липсват лампи

Поредна вандалска демонстрация в пешеходния подлез на гара „ Искър “ в София. Само седмица, откакто беше инсталирано ново осветяване, лампите още веднъж са изтръгнати и изпочупени. Това е единствената пешеходна връзка сред бул. „ Искърско шосе “ и промишлената зона в регион „ Искър “.



В подлеза светят единствено няколко лампи и прекосяването на жителите става много мъчно. Лампите са изтръгнати и изпочупени при следващата вандалска демонстрация.

Преди няма и четири дни възстановихме четири лампи, които отново бяха вандалски разрушени. От няколко дни тук мъчно се минава, споделя и Ивайло Цеков, кмет на регион „ Искър “. Предходните вреди бяха за 200 лв., тези ги оценяваме за към 1500 – 1800, още не са направени точните изчисления, добави той.

Ще стартираме да възвръщаме и другата част от осветлението, в този момент тук единствено с първенец можеш да минеш, уточни районният кмет.

Полицията е известена за този и всички предходни сходни случаи, само че не са съумели да заловен никой съответно. В подлеза ще бъде включено и видеонаблюдение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР