Поредна вълнуваща световна премиера предстои във . На 18 септември

...
Поредна вълнуваща световна премиера предстои във . На 18 септември
Коментари Харесай

Хитовата световна продукция „Криза на нежната възраст“ с премиера във Vbox7

Поредна вълнуваща международна премиера следва във. На 18 септември почитателите ще могат да гледат първите два епизода на хитовия съветски киносериал. Чуждестранната продукция разкрива трудностите пред три млади девойки, а сюжетът на поредицата впечатлява с трагични , само че и комични обстановки .

Току-що навършилите 18 години Шура, Юлия и Аня са най-хубави приятелки. Шура се влюбва в учителя си и в същия ден открива, че майка й се е върнала в фамилията, което сама е напуснала преди години. Юлия не може да прекъсне връзките с гаджето си - служител на реда, който непрекъснато й изневерява, а Аня не съумява да реши каква кариера желае да преследва. Момичетата са към този момент пълнолетни, само че дали в действителност са готови да пораснат и да се изправят пред провокациите на живота, не пропускайте да гледате в премиерния сериал.
 Криза на нежната възраст NOVA
В функциите на трите основни героини влизат известните актриси Мария Поезжаева (Шура), Кристина Исайкина (Юлия) и Ксения Суркова (Аня). Сериалът ще радва потребителите на Vbox7 всяка сряда след 18 септември от 16.00 часа, когато почитателите ще могат да се насладят премиерно на първите два епизода.
 Криза на нежната възраст NOVA-->
Проследете сложните обстановки, през които минават трите приятелки, с навлизането им в света на възрастните, както и премеждията пред родители им, на които надалеч не е по-лесно да се оправят с бурните страсти на девойките. Ще съумеят ли приятелите да се оправят, не пропускайте да гледате в премиерния за България сериал от 18 септември всяка сряда извънредно във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР