Поредна вълна на напрежение в плевенския ъндърграунд! В петък беше

...
Поредна вълна на напрежение в плевенския ъндърграунд! В петък беше
Коментари Харесай

Напрежение в Плевен! Палят къщи и коли на опоненти на Мечката, свързан с местни ченгета

Поредна вълна на напрежение в плевенския ъндърграунд! В петък беше запалена къщата на очевидец против престъпно проявения и осъждан за опиати локален пехливанин Ивелин Иванов-Мечката. Огън е опустошил и две коли на негови съперници в бизнеса с дрога. Това разкриха пред Фрог нюз локални ченгета. Любопитното е, че офанзивите се случват малко откакто Мечката бе пуснат на независимост от ареста.
Припомняме ви, че против него има повдигнато обвиняване за проведена незаконна група за опиати. Малко откакто ГДБОП удари групата му при започване на тази година, негови хора дадоха скандални показания пред профилирания съд за това, че плевенски ченгета, измежду които и началници, са разпъвали чадър над бандата, давали са инструкции на кого да се „ поставя “ дрога и са взимали пари от Мечката и приятелите му. В подмяна на услугите са обещавали „ успокоение “. Фрог разгласява част от показанията, само че за уличените не последва нищо.

Преди към 10-на дни в кв. „ Сторгозия “ огън обгръща два автомобила-„ Ауди “ и „ Фолксваген Голф “. Впоследствие се оказва, че колите са на двама души, които са на нож с Мечката на пазара на дрога. Полицията си трае за случилото се. През това време в регионалната дирекция се сменя управлението. Шефът Красимир Начев отстъпва място на началника на престъпна полиция Веско Вутов. Интересно е, че той е един от хората, против които са дадени показания пред съда. Дали обаче те са правилни, никой не се наема да каже до този миг. Мистериозна наподобява и оставката на Начев. Подчинените му настояват, че желал да се отдаде на по-спокойна работа.

На мушката на незнайни към този момент бандити попада и различен представител на подземния свят- Търговеца. Неговата къща в „ 9-ти квартал “ пламва предишния петък. За благополучие бързата реакция на живеещите е помогнала постройката да бъде избавена. Оказва се, че единствено покривът изгаря. Припомняме ви, че точно Търговеца описа в следствие на НТВ какви нареждания е получавал от Мечката.

Припомняме ви, че видеозапис, излъчен от НТВ разкри по какъв начин шефът на престъпна на второ районно Цветомир Илиев взима плик от Мечката в хипермаркет. Криминално проявени обявиха, че вътре е имало пари. След осъществена инспекция управлението на полицията реши да наложи дисциплинарно наказване на Илиев за период от 6 месеца. И толкоз!

Информация за протичащото с в Плевен има освен в съда, само че и във локалната конструкция на „ Вътрешна сигурност “. Оттам също си траят. Нещо повече фотография, публикувана от Фрог нюз сподели, че Цветомир Илиев е вдигал тостове в локално заведение с шефа на „ Вътрешна сигурност “, откакто бе обществено изобличен за контакта си с Мечката.

Уточняваме, че другият, дръзнал да приказва намерено за обвързването на лавица и бандити е още един човек от бандата на Мечката-Павел Павлов-Балки. Той отбрани Цецо Илиев и насочи вниманието към полицейски началници. Ето какво сподели той: " Видях по малкия екран, че се приказва за Цецо Илиев и че е взел 200 лв. рушвет. 200 лв. рушвет ли са?! С 200 лв. може да отиде на кафе. Тя е ясна каква е работата... Бизнес - бизнес с опиати, от който печелят и служителите на реда. Те го направиха по този начин този бизнес. Взимали са пари всичките.

Стигали са суми до 20 000 лв. на месец. Защото те не взимат единствено от един. Примерно те са 10 момчета - по 1000 лв.. Взимали са от мен, от Ивелин. Единият от служителите на реда се споделя Васко. За него съм 100% сигурен, че е подхвърлял опиати на други хора и по-късно тези хора са били задържани, вкарвани в пандиза, тъй като са били неуместни. И аз съм взел участие в сходни подхвърляници. Самият Цецо Илиев няма такава виновност, тъй като не е подхвърлял опиати на други хора, както примерно останалите служители на реда правеха. Сред тях има и шефове. Има инспекция единствено на Второ районно, само че би трябвало да има инспекция и на Първо, и на Дирекцията ", съобщи Павел Павлов.

Предстои да забележим дали против него ще бъдат подхванати " някакви ограничения "!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР