Поредна ужасяваща мистерия в К-поп средите. 25-годишният Мунбин, прочул се

...
Поредна ужасяваща мистерия в К-поп средите. 25-годишният Мунбин, прочул се
Коментари Харесай

Ужасяваща мистерия: Поредна К-поп звезда отне живота си

Поредна ужасяваща тайнственост в К-поп средите. 25-годишният Мунбин, прочул се като част от бандата " Астро ", беше открит мъртъв в жилището си в Сеул. 

Безжизненото тяло на артиста е открито от мениджъра му нощес, а новината потресе света. За момента водещата версия за случилото се е самоубийство, само че след аутопсията ще бъде конкретизирана повода за гибелта, декларират от полицията.
                             

Новината за гибелта на Мунбин бе обявена тази заран от лейбъла му Fantiago с думите:
                             

" Мунбин ненадейно напусна нашия свят и се трансформира в звезда на небосклона ".

Преди да се трансформира в К-поп звезда, той се е изявявал като артист и модел, а през 2016 година декларира изрично мястото си на музикалната сцена, когато се причислява към момчешката група " Астро ".

 

От музикалната компания, която продуцира Мунбин до последно, молят обществото да се въздържи от тайни теории за гибелта му в името на спокойствието на скърбящото му семейство. 

Но за жалост е мъчно светът да не забележи, че това е следващият драматичен случай в средите на К-поп музиката. През последните години самоубийствата се трансфораха в плашеща наклонност. През 2017 г. Jonghyun, член на една от най-големите южнокорейски момчешки групи SHINee, умря. През идната - 2018 година си отиде Minwoo, за който се твърди, че е умрял след сърдечен арест в дома си. През 2019 година певицата и актриса Гу Хара също беше открита мъртва в жилището си в Сеул, а малко по-късно се самоубива и близката ѝ другарка - К-поп звездата Сули. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР