Поредна страшна катастрофа на пътя Хисар- село Черничево са преживели

...
Поредна страшна катастрофа на пътя Хисар- село Черничево са преживели
Коментари Харесай

Хисарчани бесни: Крави на пътя, десета катастрофа едва не уби баща и син

Поредна страшна злополука на пътя Хисар- село Черничево са претърпели през вчерашния ден 49-годишен мъж и 23-годишният му наследник. Докато хисарчанинът карал, ненадейно на пътя изскочила крава. Инцидентът се разиграва в светлата част на деня-около 15 часа. В този миг против реното идвал различен лек автомобил и лидерът не е имал потребен ход накъде да завърти кормилото.

Огромното животно се блъска в колата, качва се на капака и минава през автомобила. Возилото е смачкано до неразбираемост, единствено като по знамение мъжете са оживели и не са били ранени. Това е следващата сходна злополука край Черничево-Хисар, в която ненадейно на пътя изскача крава.
Хората в района са възмутени, тъй като това е минимум десетата злополука с животни на еднакъв фермер, който безгрижно и макар многочислените предизвестия от полиция, община и публицисти, продължава да държи животните в полето, те не са в заграждения и са напълно покрай пътя.


Пред БЛИЦ потърпевши и очевидци разясниха, че десетки пъти персонално са звънели на 112 за рисковите на пътя животни. Според осведомени въпросният фермер не дава нито вода, нито храна на животните си. Пострадалите от сходни произшествия приканват и полицията, и локалната власт, да подхващат незабавни ограничения за решаването на този проблем, защото там пътят е претрупан, непрекъснато минават и локални, и туристи, може да стане огромна пакост.

Ако при вчерашния случай откъм гърба в автомобила е имало деца, те са щели да изхвръкнат и да се случи най-лошото, споделиха пред репортера ни хората, претърпели случая.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР