Поредна спецакция проведе полицията в Пазарджишко през изминалото денонощие. Тя

...
Поредна спецакция проведе полицията в Пазарджишко през изминалото денонощие. Тя
Коментари Харесай

Спецакция разкри 23 престъпления, 13 са арестувани

Поредна спецакция организира полицията в Пазарджишко през миналото денонощие. Тя е обхванала всичси общини в района, извършена е с присъединяване на жандармеристи от Пловдив.

Сред по-фрапиращите закононарушения е проведено произвеждане на дрога. По време на полицейските дейности чиновници от Септември са направили претършуване в къща, населявана от 49-годишен мъж от село Варвара. На приземния етаж криминалистите разкрили обособена оранжерия от закрит вид за развъждане на канабис. Тя била оборудвана със системи за надзор на осветлението, температурата и влажността на въздуха. Открити и конфискувани са 133 растения с обща маса от 22.880 кг.

В хода на полицейските дейности са тествани 1107 души, 892 моторни транспортни средства, 8 пункта за изкупуване на железни боклуци, 3 автоморги и сервизи, 14 заложни къщи и 16 търговски обекта /павилиони, магазини, кафенета, питейни и увеселителни заведения/. Регистрирани са 23 закононарушения, формирани са 13 досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани за период от 24 часа в арестните пространства са 15 лица. Съставени са 93 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР