Поредна синоптичка на Nova забременя. Стефани Обадяру сама съобщи новината

...
Поредна синоптичка на Nova забременя. Стефани Обадяру сама съобщи новината
Коментари Харесай

Още една синоптичка чака бебе! Стефани Обадяру слезе от екран

Поредна синоптичка на Nova забременя. Стефани Обадяру сама заяви новината в своя профил в Instagram.

Стефани се сбогува с малкия екран с прочувствения статус, в който разгласи, че напълно скоро ще стане майка и ще се отдаде на това да бъде родител.

"Искам да ви оповестя две значими вести свързани с персоналния ми и професионален живот. Първо желая да благодаря на Нова телевизия за предоставената опция, да бъда част от един екип изпълнен със страхотни хора, само че от на следващия ден няма да можете да ме гледате към този момент на екран. Разбира се както всяко едно нещо и работата би трябвало да направи път на едно ПРЕКРАСНО НАЧАЛО в живота ми. Скоро на бял свят ще се появи едно малко дребосъче, с което към този момент нямаме самообладание да се срещнем. Щастлива и повече от разчувствана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за късото ми неявяване, само че както всеки младеж съм цялостна с хрумвания и стимулирана да работя, за това се надявам да очаквате с неспокойствие новите планове, които ще споделям с вас в бъдеще ", написа Стефани.

Не е ясно кой ще я замести на екран и дали няма да се завърнат познатите ни Гери Малкоданска и Никол Станкулова, които също станаха родители неотдавна. Засега сменитее ще си поделят Лора Георгиева и Николай Басилковски.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР