Поредна седмица и пореден преобразен дом. Бригада нов дом“ внесе

...
Поредна седмица и пореден преобразен дом. Бригада нов дом“ внесе
Коментари Харесай

„Те се зарадваха, че няма дупка в тавана“: Как „Бригада нов дом“ промени къща за майка с три деца?

Поредна седмица и следващ видоизменен дом. „ Бригада нов дом “ внесе цялостна смяна в живота на Росица Андреева и нейните три деца. Къщата им в село Мещица беше ремонтирана изцяло единствено за 5 дни от майсторите.

След развода тя гледа децата си сама, а домът им има потребност от главен ремонт.

Снимка: bTV

„ Най-сложен за оправяне се оказва течът от покрива, който е влизаше във всички бани, само че бригадата съумява да се оправи. Сега е изсъхнало, топло и уютно, знам какви бяха проблемите на къщата, екипът направи невероятни неща “, споделя Росица.

Имат ли значение годините, с цел да помагаш и да правиш положително?

Тя изясни, че през зимата са употребили единствено една стая.

„ Чудехме се по какъв начин ще се съберем в нея, моята спалня беше неизползваема и багажа ми нямаше да може да е там “, изясни още майката на три деца.

Снимка: bTV

Росица споделя, че дори се е замисляла да напусне къщата. Децата са всичко за нея и тя е удовлетворена да прекарва колкото се може повече време с тях.

Вече фамилията си има и куче, а децата се радват на лични стаи

„ Те най-вече се зарадваха, че към този момент няма дупка в тавана. Всичко към този момент у дома е обикновено и децата си имат място за себе си, знаят къде са им нещата “, изясни още дамата.

Снимка: bTV

Многодетната майка е изненада от екипа на „ Бригада нов дом “ и с ремонт на колата ѝ.

Сред тях има детски неврохирург, фотограф, търговец и изпращач

„ Невероятно беше, тъй като фантазията ми е да возя децата си сама на градина и учебно заведение. Сега ще мога да го върша. Освен това имам и работа към този момент, желая да завърша и курс по счетоводство “, изясни Росица.

Тя мечтае и да запише висше по право, което да ѝ помогне да резервира децата си. Иска и да ги отгледа като мислещи и положителни хора.

 „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър? Тази сутрин 4 мин. „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър?  „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом  Тази сутрин 3 мин. " Усмивковци " на две гуми: Доброволци мотористи оказват помощ в „ Бригада нов дом “  „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър? Тази сутрин 4 мин. „ Бригада нов дом “: Кои са доброволците, помогнали на Даниела и Александър?  „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом Тази сутрин 3 мин. „ Бригада нов дом “: Християнско семейство съумя да кръсти 7 от децата си по едно и също време и да заживее в преобразения си дом  Тази сутрин 3 мин. " Усмивковци " на две гуми: Доброволци мотористи оказват помощ в „ Бригада нов дом “ Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР