Поредна разяснителна и информационна среща относно новата програма за саниране

...
Поредна разяснителна и информационна среща относно новата програма за саниране
Коментари Харесай

Община Велико Търново организира поредна информационна среща за новата програма за саниране

Поредна разяснителна и осведомителна среща по отношение на новата стратегия за саниране на многофамилни жилищни здания провежда за жителите Община Велико Търново.

Интересът измежду великотърновци е огромен, демонстрираха до момента извършените събития. В тази връзка, на 18 януари /сряда/ от 17,30 ч. в Голяма зала на Общината още веднъж ще се организира среща, на която са поканени всички заинтригувани страни:
домоуправители на многофамилни жилищни здания (проектирани преди 26 април 1999 г.) на територията на града и обитаемоте места, ръководещи се по реда на Закона за ръководство на етажната собственост);председатели на управителни препоръки и шефове на сдружения на притежателите (регистрирани по реда на Закона за ръководство на етажната собственост).
По новата процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд – стадий I “ за Община Велико Търново са планувани 50 милиона лв., с които могат да бъдат внедрени ограничения за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания. Продължава обследването на постройките и правенето на техническите паспорти. За към 30 блока в старопрестолния град тези действия са в мощно напреднала фаза и са пред край.

За спомагателни уточнения и информация – арх. Николай Миладинов: телефон – 0882366636, email –.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР