Поредна проверка на строителни обекти в София от столичния инспекторат.От

...
Поредна проверка на строителни обекти в София от столичния инспекторат.От
Коментари Харесай

Столичният инспекторат проверява строителни обекти

Поредна инспекция на строителни обекти в София от столичния инспекторат.

От извършените 14 градежа през днешния ден - при три бяха открити нарушавания и наложени санкции на строителните компании. От началото на годината инспекциите са над 3500, това е довело до 580 акта.

Столичният инспекторат към общината прави постоянни инспекции на строителните обекти на територията на града.

От началото на годината са осъществени над 3500 инспекции и са формирани над 580 акта. След като наложат наказания, те още веднъж ревизират обектите по два- три пъти, с цел да се уверят, че проблемите са отстранени.

" Два от строителните обекти нямат устройство за измиване на входовата част, вследствие на което камионите, напускащи градежа, цапат ул. " Трета ", тук сме в регион " Студентски ". Цялата тази тиня навлиза в канализацията, а запушването на канализацията ще докара до проблеми с отводняването на улица " Трета " по време на предстоящите в понеделник дъждове ", сподели инж. Николай Кючуков - шеф на бранш в Столичния инспекторат.

Българска национална телевизия: Санкциите какви са?

Инж. Кючуков: Санкциите са в огромен диапазон. По наредбата за ръководство на отпадъците глобите са на техническия началник от 100 до 5 хиляди лв., а на юридическото лице са от 500 до 20 хиляди лв..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР