Поредна нова любовна драма се разиграва в семейството на поп

...
Поредна нова любовна драма се разиграва в семейството на поп
Коментари Харесай

Поредна драма за Софи Маринова

Поредна нова любовна драма се разиграва в фамилията на поп фолк дивата Софи Маринова. Слуховете още веднъж редят, че двамата с Гринго са се разделили и май този път наподобява дефинитивно, тъй като от известно време на никое място не се появяват дружно.

По-интересното е, че са се премахнали и в обществените мрежи, където, както знаем изпълнителката постоянно споделя моменти от всекидневието си. В него обаче Гринго скоро не е участвал.

Отсъствието на мускулестия мачо направи усещане още на рождения ден на дъщерята на Преслава - Паола, като нейната вярна приятелка и кума Софи Маринова се появи единствено в компанията на сина си Лоренцо, написа таблоидът "Галерия ".
 Нова драма за Софи Маринова - 2
От изданието прецизират още, че сега Гринго е в Берлин и даже още преди месец пусна клипче в обществените мрежи по какъв начин седи в колата, а от радиото се чува немска тирада. От друга фотография, направена във фитнес зала пък, се вижда табела с надпис на немски, което изрично удостоверява, че мускулестият мачо е в Германия, където работеше и живееше преди да срещне Софка.

Припомняме, че не беше от дълго време момента, в който Софи Маринова заяви обществено, че е станала жертва на домашно принуждение, а тази година също се появи с гипсирана ръка, която усърдно се опитваше да прикрие. Официалната версия беше, че се е контузила по време на фотосите на рекламен клип. В средата на август Гринго почете присъединяване на Софка в Слънчев бряг, а по-късно изчезна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР