Поредна ключова рокада е била извършена тихомълком в сутрешния блок

...
Поредна ключова рокада е била извършена тихомълком в сутрешния блок
Коментари Харесай

Още едно празно столче в „Здравей, България“, пратиха продуцентката при Гала


Поредна основна рокада е била осъществена тихомълком в утринния блок на Нова телевизия, научи OFFNews.

Този път е отхвърлен дългогодишният продуцент на "Здравей, България " Валерия Чанкова. Тя е един от публицистите, които през 2013-а се реалокираха от bTV в Нова телевизия дружно с Ани Цолова, Виктор Николаев и Дарина Сaрелска. Преди това Чанкова беше продуцент на "Тази заран " по bTV.

Вместо нея е назначен човек от Българска национална телевизия, доведен от новия общоприет шеф "Информация " в Нова Вяра Анкова, а на Чанкова била препоръчана работа в... "На кафе " с Гала.

Само за половин година, от август 2017-а до началото на 2018-а, Нова телевизия поетапно се раздели с трима от екипа, който бе шумно притеглен от bTV преди години. Първа от поста на началник на новините си потегли Дарина Сарелска. Това се случи малко откакто някогашният ѝ сътрудник Васил Иванов я замеси в гръмък скандал за цензура и приключване на информация към ДАНС. Месец по-късно Ани Цолова изненадващо изпадна от ефира на рейтинговия утринен блок след края на летния си отпуск. И до ден-днешен обещаното авторско предаване на водещата го няма, а съгласно осведомени такова не се и приготвя. Преди към два месеца се наложило продуцентката на "Здравей, България " Валерия Чанкова да се раздели с позицията си не по свое предпочитание. Била извикана с предложение да бъде преместена в предаването на Гала.

Така от тогавашния bTV екип в утринния блок остана единствено Виктор Николаев. След като няколко месеца водеше самичък предаването, за негова екранна партньорка бе поканена журналистката от Българска национална телевизия Аделина Радева. От Българска национална телевизия идва и наследничката на продуцента - Лили Ангелова. За нея в гилдията не се знае доста. Работила е като редактор в утринния блок на Българска национална телевизия и в предаването "Нека приказват " с Росен Петров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР