Поредна история за кражба от възрастен човек в Северозапада. Този

...
Поредна история за кражба от възрастен човек в Северозапада. Този
Коментари Харесай

Изроди откраднаха възглавница с пари за операцията на неподвижна жена ВИДЕО

Поредна история за кражба от възрастен човек в Северозапада. Този път закононарушението е осъществено във Вълчедръм. Жертвата е живееща сама болна жена - неподвижна и прикована на легло, оповестява Нова телевизия. Тя е останала без спестяванията си, откакто апаш влезнал в дома й през нощта.

Той взел даже и възглавницата й. След седмица още веднъж се върнал и този път откраднал всичко, което било пред очите му.

„ Не е човешко това! Иди да крадеш от богатите, а не от такива като мен… А и за какво ще крадеш? Поискай си, всеки ще ти даде “, споделя пострадалата Златка.

60-годишната жена се събудила, тъй като чула, че лаят кучетата на открито. Изведнъж лампата угасната и Златка усетила по какъв начин някой издърпва възглавницата отдолу под главата й.

В калъфката дамата била скрила 800 лв. – всичките й спестявания, в това число тези за идна интервенция и ново легло. Взели й и телефона.

Преди дни, измежду бях ден, Златка още веднъж чула звук в прилежащата стая. Помислила си, че е дамата, която й оказва помощ. Но видяла по какъв начин апаш влиза в дома й.

Не го познала. Той отмъкнал миксер, пасатор, посуда. Жената съжалява най-вече за отмъкнатите пари, тъй като с част от тях желала да заплати интервенция, която давала вяра още веднъж да е на крайници.

Жената работила като счетоводител и преподавател, няма семейство. В момента за нея се грижи персонален помощник по няколко часа дневно. През останалото време е сама.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР