Поредна хитова световна уеб продукция ще направи своята премиера в

...
Поредна хитова световна уеб продукция ще направи своята премиера в
Коментари Харесай

Премиерният уеб сериал „Канага“ провокира феновете във Vbox7

Поредна хитова международна уеб продукция ще направи своята премиера в България. На 3 октомври пожеланото място за видео шерване Vbox7.com ще изненада почитателите с извънредно завладяващата поредност, радваща се на голям триумф по целия свят - „ Канага “. С брилянтна актьорска игра и безизходен сюжет, сериалът ще предизвика съзнанието на феновете и ще търси отговори на значими въпроси.

„ Канага “ е самобитен разказ в авантюристичен дух, който напомня дългия и забавен път на човечеството. Сюжетът на поредицата се завърта към завладяващата история на Мардин Тамай – 38-годишен квантов физик, който преглежда метафизични и трансцедентални светове. Под въздействието на оракулски сън и след последните думи от смъртния одър на скъпата си майка, Мардин се впуска в търсене на изчезналия си татко - знаменит археолог, който всички смятат за мъртъв от 30 години. Мардин стартира огромното изследване, без да подозира, че това не е просто търсене на истината, а най-голямото и поучително премеждие в живота му. Където и да отиде, той се среща с необяснимото, езотериката и магията на Вселената. По време на това фантастично странствуване Мардин намира същинското си „ аз “ – и освен.

В ролята на Мардин влиза страхотният артист Мехмет Гюнсюр, спечелил влиятелно самопризнание от фестивала die Seriale за отличното си преобразяване. Талантът има номинации от редица други конгреси за уеб продукции, измежду които Maverick Movie Awards, Dublin Web Festival, Seoul Webfest и така нататък Самият сериал има десетки номинации за образни резултати, постановка, сюжети, музика, а на Maverick Movie Awards сграбчва цели четири статуетки. Продукцията е дело на Nnaco Productions – група създатели от Рим и Истанбул, които вземат участие в основаването на редица известни филми, реклами и къси документални филми.

„ Канага “ е роман за антична тайнственост в ерата на технологиите. Не пропускайте да наблюдавате вълнуващите завършения на основния воин в търсенето на истината в премиерния за България сериал от 3 октомври Vbox7.com.

Може да следите „ Канага “ всяка сряда във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР