Поредна гонка с полицията в Бургас. От ОДМВР-Бургас съобщиха за

...
Поредна гонка с полицията в Бургас. От ОДМВР-Бургас съобщиха за
Коментари Харесай

Извънредно: Джигит си спретна гонка с полицията в Бургас, колата – без табели, а той – без книжка

Поредна гонка с полицията в Бургас. От ОДМВР-Бургас оповестиха за Burgas24.bg , че 41-годишен престъпно проявен бургазлия е арестуван за шофиране на нерегистриран автомобил и непокорство на полицейско предписание в региона на ул. " Индустриална " 38 през днешния ден.

Ето и цялата история: Движейки се с л.а. “Опел Астра ", без регистрационни табели, водачът не е спрял на подаден сигнал със СТОП-палка от чиновници на контролно-пропусквателен пункт - Пода и демонстративно нараснал скоростта си в посока Бургас. Последван е от служителите на реда и в региона на ул. “Индустриална " е арестуван.

Няколко дни по-рано джигитът е проверяван в Камено от чиновници на Второ районно управление (на МВР). Тогава е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати. Ето за какво служителите на реда са взели шофьорската му брошура и са свалили регистрационните табели на автомобила,  който през днешния ден мъжът карал.

И през днешния ден бургазлията е отказал до бъде тестван. Задържан е за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР