Поредна година се изниза и дойде следваща, а ние продължаваме

...
Поредна година се изниза и дойде следваща, а ние продължаваме
Коментари Харесай

Новите филми и сериали по Netflix през януари

Поредна година се изниза и пристигна последваща, а ние продължаваме да нямаме визия по какъв начин това време тече толкоз бързо. Едва ли скоро ще разберем, само че не пречи да си се чудим.

А до момента в който го вършим, за поредна година и месец Netflix са се погрижили да не скучаем, тъй като са подготвили нови филми и сериали за старт на 2022 г. Както постоянно изобилието е повече от огромно, само че ето и кои заглавия ни сграбчиха вниманието незабавно. 

The Journalist

Започваме годината със сериал, който в действителност е основан на филм, провокирал сериозен отзив в Япония през 2019 година и спечелил няколко влиятелни награди.

Някои от героите са същите, само че има доста нови истории. The Journalist ще ни запознае с репортерката на вестник Toto - Ана Матсуда, която е известна с това, че не се стопира пред нищо, с цел да разбере истината. Не я стопират обществените табута или политическите игри и зависимости.

The Journalist е в Netflix от 6 януари

Neymar: The Perfect Chaos

Наистина не са доста футболистите, които да са обичани от всички почитатели на футбола. Неймар несъмнено е от тези, които имат доста фенове, само че може би даже още повече недоброжелатели.

Безспорният гений на бразилеца обаче не е задоволителен. Документалната поредност ще се опита да ни покаже Неймар подобен, какъвто не сме го виждали до този миг.

Както той самият споделя в тийзъра, за множеството хора е отрицателен персонаж като Жокера, само че за фамилията си и за тези, които го познават добре, той е по-скоро като Батман.

Neymar: The Perfect Chaos е в netflix от 25 януари

I Am Georgina

Ще приключим месеца с футболна тема. Но този път не става дума за футболист, а за дамата до Кристиано Роналдо - Джорджина.

I Am Georgina ще има за цел също да ни покаже коя е дамата зад всички блестящи фотоси и екскурзии. Коя е майката Джоджина и по какъв начин минават дните ѝ. Пред какви компликации се изправя, с какви проблеми се оправя и коя в действителност е Джорджина Родригес.

I Am Georgina е в Netflix от 27 януари

През януари внимание заслужават и The Wasteland (6 януари), Cheer (12 януари), Too Hot to Handle (19 януари) и Ozark (21 януари).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР