Поредна драма след изненадващите за някои парламентарни избори на 4

...
Поредна драма след изненадващите за някои парламентарни избори на 4
Коментари Харесай

Поредна драма след изборите! Цветан Цветанов напуска политиката

 Поредна драма след изненадващите за някои парламентарни избори на 4 април - ще подаде оставка от председателския пост на партия " Републиканци за България “ и ще каже сбогом на политиката вечно.

Това настояват източници от групировката на някогашния вътрешен министър и някогашен заместител на Бойко Борисов в ГЕРБ пред anteni.bg. Цветановата партия претърпя всеизвестен неуспех на парламентарните избори, откакто взе малко над 1 % от гласовете макар хвърлените съвсем милион $ за предизборна акция.

Особено комично бе представянето на Цветанов в бюрата в Съединени американски щати, където той получи тъкмо 146 гласа. Както е известно, партията залагаше доста на Америка преди вота.

Цветанов и неговият заместител и шеф Павел Вълнев направиха обиколка из Щатите, срещнаха се с няколко авторитетни фигури, даже има съмнения, че са повлияли на отчета на двамата американски сенатори, в който държавното управление на Борисов бе упрекнато в корупция и напън върху съда и медиите.

Отделно Цветанов разчиташе на имиджа на братя Вълневи да му оказват помощ да завоюва доста гласове от българската диаспора зад Океана. Спечели 146 гласа, което е под статистическата неточност. Очакванията са " Републиканци за България “ да продължи съществуването си, като неин началник ще стане Павел Вълнев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР